Hudba na prvním místě / Music First /
Celý playlist
Ostatní

Co vás čeká v únoru dle numerologie: Osobnímu číslu 1 se bude dařit skvěle, číslo 5 se musí připravit na chaos

Redakce
Jaká budoucnost na vás v únoru čeká? Proveďte numerologický výpočet osobního čísla pro daný měsíc, abyste zjistili, na co byste se měli připravit. Osobnímu číslu 1 se bude dařit skvěle, číslo 5 se musí připravit na chaos, jak na tom budete vy?
03. 02. 2022

Nejprve si vypočtěte své osobní číslo pro měsíc únor

Číslo osobního měsíce se vypočítá snadno. Podívejte se níže na názorný příklad, ze kterého to nejsnáze pochopíte.

Příklad:

Narodili jste se 5. května (5.5.).

5 + 5 = 10

Nyní provedeme součet: 1 + 0 = 1 (Toto je tzv. sluneční číslo, se kterým budeme dále pracovat)
Sečteme sluneční číslo a aktuální rok.

1 + 2 + 0 + 2 + 2 = 7 (to je osobní číslo vašeho roku)

Na závěr sečteme výsledné číslo roku a číslo měsíce (pro únor je to 2)
7 + 2 = 9 (výsledné osobní číslo pro měsíc únor, které naleznete níže v seznamu)

Upozornění: Pokud by vám vyšlo číslo vyšší než 9, pak pokračujte ve sčítání (Např. 11 rozložíte na 1+1, a vyjde vám osobní číslo 2).

Tělesné rysy, které mohou odhalit různé věci ohledně vás či vašich předků

Osobní číslo 1

Osobnímu číslu 1 se bude dařit skvěle. Už v lednu se vám vedlo dobře, nyní máte spoustu příležitostí, jak své „skóre“ ještě vylepšit. Jen pozor na zbrklost, pokud se do nových projektů vrhnete po hlavě, nemusí to dopadnout dobře.

Osobní číslo 2

Tento měsíc se nebojte říct si o pomoc, když budete cítit, že je toho na vás moc. Vaše intuice bude v únoru zvýšená, dokážete se správně rozhodovat, jen to chce poslouchat své srdce. V únoru vás čeká hned několik zajímavých příležitostí, vnitřní hlas napoví, kterou z nich využít naplno.

Osobní číslo 3

Životní číslo 1 zažije v únoru kreativní vrchol. Budou k vám přicházet samé dobré nápady. Nadešel čas, abyste ve svém životě začali dělat věci jinak a nebáli se experimentovat. Vaším osobním číslem pro únor trojka, ta značí, že se tento měsíc budete na svět dívat dětskýma očima. Což může vést k radostným chvilkám a zábavným momentům, jen pozor na naivitu.

Osobní číslo 4

Únor je pro číslo 4 ideálním měsícem pro vzdělávání. Zapište se do kurzu, podejte si přihlášku k dalšímu vzdělávání nebo se zdokonalujte ve svém oboru studiem materiálů a čtením knih.Dobře si vybírejte svého učitele, pokrok, který v únoru uděláte, se vám jednou velmi vyplatí.

Osobní číslo 5

Osobní číslo 5 se musí připravit na chaos. Věci nepůjdou podle plánu. Můžete se cítit neklidně i nervózně. Ti, kteří mají rádi zaběhlou rutinu, nebudou v únoru spokojení. Na druhou stranu se věci dají do pohybu, a vy budete mít spoustu nových příležitostí. Únor je ideálním časem pro změny.

Osobní číslo 6

V únoru ve vašem životě bude hrát prim rodina. S tou strávíte více času než obvykle. Někdo blízký vás požádá o radu a bude s vámi řešit své problémy. Buďte tu pro něj. Snažte se tento měsíc delegovat práci na ostatní, je třeba i odpočívat. Únor je velmi příznivý z hlediska vztahů, nezadaní možná konečně potkají toho pravého partnera.

Dívka se narodila bez rukou, přesto dosáhla svého snu stát se baletkou

Osobní číslo 7

V únoru byste měli zvolnit. Zkuste se zamyslet nad organizováním svého času, možná naleznete časovou úsporu. Udělejte tento měsíc něco pro své duševní zdraví – meditujte, cvičte jógu či vyzkoušejte jiné techniky, které zklidní vaši mysl.

Osobní číslo 8

Čeká vás mimořádně úspěšný měsíc, hlavně co se týče financí. Je však potřeba, abyste se nadále snažili být kariérně co nejproduktivnější. Prokrastinace by brzdila váš růst.

Osobní číslo 9

Únor je pro vás důležitým měsícem, ve kterém dokončíte něco důležitého, co jste započali v minulosti. V únoru byste měli být nesobečtí a pomáhat druhým více než kdy jindy. Jednou se vám to v dobrém vrátí.
Zdroj úvodní fotografie: Pixabay

Zdroj informací: Numerology.com



Diskuze



Vstoupit do diskuze

Sdílejte





Další na Expres FM