Odpoledne na Expres FM /
Celý playlist
VIP

Přes noc osmnáctkou: Příspěvek Moniky z Přátel schytal na sítích obdiv i kritiku

Avatar photo Michaela Dočkalová
04. 04. 2023

Monica Geller ze seriálu Přátelé letos oslaví už devětapadesáté narozeniny, ale rozhodně se na svůj věk necítí. Courteney Cox si nedávno na svůj Instagram umístila fotografii v copáncích, háčkovaném crop topu, mikině s kapucí a bokovkách, protože tak se prý dnešní dospívající dívky oblékají. Ne každý ale její snahu přiblížit se Gen Z ocenil.

Fanoušky rozdělila na dvě poloviny

Třpytivými očními stíny a černými linkami, kterými si vytvořila kočičí oči, svůj celkový vzhled doladila k dokonalosti. Ne ale pro všechny. Zatímco někteří fanoušci jí psali do komentářů k instagramovému videu obdivné zprávy a žasli nad tím, jak některé ženy těsně před šedesátkou mohou vypadat, jiní byli znechucení tím, že ženy v dnešní době nedokážou rozumně stárnout. Jedno však Courteney Cox upřít nelze. Břišní svaly jí může závidět i kdejaká dvacítka. 

Příspěvek, v němž se Courteney převtělila do zástupkyně Generace Zet, byl jasnou nadsázkou, ne všichni fanoušci to ale pochopili

Courteney Cox se však neumí vtělit jen do role osmnáctileté puberťačky, aspiruje i na titul matka roku. V lednu si s dcerou Coco Arquette, kterou má se svými bývalým mužem Davidem Arquettem, rodinnou kamarádkou a jejími dětmi nechala vytetovat stejný nápis „go long“ společně se symbolem papírového letadla.

V zrcadle se vůbec nepoznávala

Na světě však není ten, kdo by se zavděčil lidem všem. Po jejím copánkovém úletu a tetování opět přišlo na přetřes téma, kolik plastik vlastně herečka má. Sama před několika lety přiznala, že ne všechny úpravy, které podstoupila, byly skutečně ku prospěchu. Po některých z nich si přidala skutečně divně. Nelíbila se jí především výplň obličeje, kterou si proto raději nechala odstranit. Nemohla se totiž vůbec smát a při pohledu do zrcadla se vůbec nepoznávala. Připadala si příliš uměle. I její fanoušci byli v šoku, jak jí plastiky zcela změnily tvář. V roce 2017 tak definitivně s jakýmikoliv úpravami raději skončila. Od té doby všude hrdě hlásá, že je přírodní víc než kdy dřív.

Courteney Cox před pár lety měla poněkud neforemný obličej, naštěstí následky některých estetických operací šlo opravit

Chce být krásná pro mladšího partnera

K plastikám se podle všeho uchýlila v době, kdy se jí rozpadlo manželství s hercem Davidem Arquettem, s nímž si zahrála ve všech dílech hororové série Vřískot. Vzali se v roce 1999, ale v roce 2013 se rozešli. Necítili k sobě nenávist ani žádnou zášť, jen poslední léta byli víc přátelé než manželé nebo milenci. Záhy nato si ovšem Courteney Cox našla novou lásku. Tou se stal skladatel a hudebník Johnny McDaid, člen skupiny Snow Patrol. A protože je o dvanáct let mladší, pravděpodobně kvůli němu chtěla herečka vypadat mladší. Její snaha ovšem dopadla katastrofálně, a tak se raději rozhodla stárnout přirozeně. Ovšem jen do chvíle, než se začala převtělovat do o čtyřicet let mladších dívek. Tím sice dokázala, že jí nechybí smysl pro humor, ale zase dle nesčetných názorů přišla o soudnost.  

Courteney Cox s klávesistou a kytaristou kapely Snow Patrol Johnny McDaidem tvoří pár už deset let

Zdroje: pagesix.com, insider.com
Zdroj fotografií: Profimedia 

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM