Hudba na prvním místě / Music First /
Celý playlist
VIP

Bratři Woody Harrelson a Matthew McConaughey: Společným otcem má být nájemný vrah

Avatar photo Michaela Dočkalová
15. 05. 2023

Jen před pár týdny se celý hollywoodský svět otřásl v základech. Woody Harrelson všechny překvapil tím, že má nové důkazy pro to, že Matthew McConaughey je jeho bratr. Vždycky byli dobrými přáteli, ale možná jsou skutečně něčím víc. To ostatně mají dokázat testy DNA.

Taylor Swift je opět single: Místo svatby přišel rozchod

Michaela Dočkalová / 09. 05. 2023

Mladší kolega neskrývá pochybnosti

Woody Harrelson je bytostně přesvědčený o tom, že je jeho kolega z mysteriózního seriálu Temný případ Matthew McConaughey zároveň také bratrem. Tyto spekulace se vynořily poté, co Matthew odhalil, že se jeho matka stýkala s Woodyho otcem v době, kdy nežila se svým právoplatným manželem. A ti dva se vídali i v době, kdy se Matthewovi rodiče rozváděli. Woody zase své tvrzení podpořil tím, že odhalil další zajímavý fakt o svém příteli a kolegovi. Když se Matthew narodil, odmítl muž, kterého celý život považoval za otce, navštívit jeho a svou ženu v porodnici, neboť tvrdil, že není jeho syn. Matthew má ale stále ještě své pochybnosti. „No nevím. Ještě jsme si nenechali dělat testy DNA. Ale můžu říct, že je tady spousta šílených náhod,“ prozradil.

Rodiny herců jsou si už po léta velmi blízké

Jejich údajný příbuzenský vztah ale pokročil už tak daleko, že Matthewovi děti oslovují Woodyho strýčku. Platí to však i naopak: „Jeho děti mi taky říkají strýčku Matthew. Dokonce si nás rodina na některých fotkách plete,“ smál se při jednom z rozhovorů mladší z obou herců. Už před mnoha a mnoha lety oba zjistili, jak k sobě mají oni dva i jejich rodiny blízko. Ten první impuls myslet si, že jsou příbuzní, ovšem dala Matthewova matka, která kdysi Woodymu řekla: „Woody, znala jsem tvého tátu.“

Společně si zahráli například v oceňovaném a oblíbeném krimiseriálu HBO Temný případ

Otec kriminálník

Bohužel otcové obou herců již nejsou mezi živými. James McConaughey zemřel v roce 1992 na infarkt, Charles Harrelson skonal v roce 2007 ve vězení. Byl totiž nájemným vrahem. V roce 1960 ho odsoudili za ozbrojenou loupež, o 13 let později dokonce za vraždu. Byl sice propuštěn na svobodu, ale ze svých chyb se neponaučil. Nakonec ho odsoudili na doživotí za atentát, který spáchal na okresního soudce počátkem 80. let. Pokud se spekulace potvrdí, nejspíš nepůjde pro Matthewa o úplně radostné zjištění. Je sice hezké vědět, že máte bratra, ke všemu, když je to váš blízký přítel, na druhou stranu není vůbec příjemné se dozvědět, že vaším otcem byl vrah. Oba se ale brzy dozví pravdu. Testy DNA s určitostí vyvrátí, nebo naopak potvrdí, zda jsou ti dva skutečně příbuzní. Nebo jejich bratrství zůstane navždy jen ve sféře zbožného přání Woodyho Harrelsona.

Krásná elfka si užívá bohatou kariéru i manželský život: Cate Blanchet ale umí pořádně šokovat

Michaela Dočkalová / 14. 05. 2023

Brooke Shields promluvila o ambiciózní matce, zneužití hollywoodským manažerem i traumatu z Modré laguny

Michaela Dočkalová / 10. 05. 2023

Zdroj: www.mirror.co.uk
Zdroje fotografií: Profimedia a HBO / Profimedia 

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM