Dopoledne na Expres FM /
Celý playlist
VIP

Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze: Poznali se díky vraždám, po 20 letech jsou pořád jako čerstvě zamilovaní

Avatar photo Michaela Dočkalová
04. 08. 2023

Jsou spolu 20 let, ale rozhodně to nevypadá, že by jejich vztah nějak stagnoval. Naopak se zdá, že si Sarah Michelle Gellar společně s manželem Freddiem Prinzem Jr. svou lásku stále neskutečně užívají. Letos v létě se dokonce s fanoušky podělili o fotografie z dovolené ve Florencii a vypadali  na nich jako čerstvě zamilovaný pár.

Princezna Catherine je nejstylovější Britka: Nepohrdne běžnou konfekcí a udává módní trendy

Michaela Dočkalová / 02. 08. 2023

Dohromady je svedla náhoda

Fotografií na sociálních sítích vyvolala Sarah hotové šílenství. Nejenže byli fanoušci šťastní, že se pochlubili fotografií z dovolené, ale také je fascinuje, jak skvěle Sarah vypadá. Přitom letos v dubnu oslavila 46. narozeniny. Buffy, přemožitelka upírů a hrdina romantických filmů pro mladé si spolu kdysi zahráli například v dnes již legendárním hororu z roku 1997 Tajemství loňského léta, ve kterém parta přátel omylem usmrtí člověka. V následujícím roce se jim ovšem někdo za tuto vraždu, kterou neohlásili na policii, mstí. A právě díky tomuto filmovému trháku se do sebe nejspíš zamilovali. Trvalo však dlouhé tři roky, než spolu začali randit. Spojila je souhra několika nepředvídatelných náhod. Společně ještě s jednou kamarádkou měli zajít na večeři, jenže ta se nakonec nemohla dostavit, proto se rozhodli, že si na večeři zajdou jenom ve dvou a zavzpomínají na společné časy. Jejich setkání ovšem tentokrát přerostlo v něco víc. Následující rok, tedy v roce 2001, se zasnoubili a v září roku 2002 se vzali v mexickém letovisku El Careyes. V roce 2009 se jim narodila dcera Charlotte a v roce 2012 přivítali do rodiny syna Rockyho.

Freddie paběrkuje, Sarah má nabídek dost

Manželé spolupracovali na několika dalších filmech. Zahráli si spolu například v rodinné komedii Scooby-Doo a v jejím pokračování Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery a také společně dabovali animovaný seriál Star Wars Povstalci. Oba jsou dodnes herecky aktivní, hrají ve filmech i seriálech, ale velké role Freddieho spíše míjejí. To jeho žena se může pochlubit například hlavní rolí v dramatickém seriálu Wolf Pack, který měl letos premiéru.

Bývalé lásky slavné dvojice

Než se ti dva poznali, randila herečka například se známým hercem Jerrym O’Connellem (který si mimo jiné zahrál i ve Vřískotu) nebo s kolegou Davidem Boreanazem, kterého dozajista všichni znají ze seriálu Buffy, přemožitelka upírů nebo ze seriálu Sběratelé kostí. Freddie Prinze Jr. své soukromí nerad dává na odiv, a tak se ví jen to, že chodil s herečkou Kimberly McCullough, jež se proslavila rolí Robin Scorpio v americkém seriálu General Hospital. Možná by spolu byli dodnes, ale nakonec ho Kimberly poslala k vodě. To sice Freddie nesl velmi těžce, nicméně jakmile poznal svou současnou ženu, jistě by neměnil. Sarah s Freddiem jsou jedním z nejoblíbenějších hereckých párů nového tisíciletí a jejich manželství vypadá i po 20 letech pevně. 

Byli miláčky davů, dnes po nich neštěkne ani pes: Kam se poděly hvězdy 90. let

Eva Zajícová / 16. 03. 2023

Buffy, přemožitelka upírů po 20 letech: Některé hvězdy upadly v zapomnění, jiné jsou stálicemi Hollywoodu

Denisa Grofová / 22. 05. 2023

Zdroje: dailymail.co.uk, whosdatedwho.com, cheatsheet.com, csfd.cz
Úvodní foto: Tinseltown / Shutterstock.com

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM