Dopoledne na Expres FM /
Celý playlist
VIP

Naomi Watts si užívá líbánky: Fanouškům odkrývá opravdu všechno

Avatar photo Michaela Dočkalová
28. 09. 2023

Rozhodně není žádnou puritánkou. Řeč je o krásné Naomi Watts, kterou proslavil remake King Konga nebo princezna Diana, do níž se převtělila ve stejnojmenném snímku z roku 2013. Dnes slaví narozeniny, ovšem číslovku 55 by jí hádal málokdo. Se svými fanoušky sdílí i velmi intimní detaily včetně těch postelových. 

Nejsou jen kolegové: Jennifer Aniston a Adam Sandler k sobě mají blíž, než si všichni mysleli

Michaela Dočkalová / 06. 09. 2023

I po šesti letech je stále zamilovaná

Ne že bychom to nevěděli, ale Naomi Watts se právě nachází ve fázi líbánek s hercem Billym Crudupem, s nímž se seznámila v roce 2017 a kterého si také vzala. Zvěsti o jejich tajné svatbě potvrdila v červnu letošního roku na Instagramu poté, co si její fanoušci všimli prstýnků na jejich levé ruce. A přestože jsou spolu s Crudupem již 6 let, pořád si užívají zamilovanosti jako na začátku vztahu. Dokonce se i ráda svým manželem a jejich soukromím pochlubí. Nedávno prozradila, jak skvělý sexuální život vedou. Má i vlastní recept na dokonalý sex, který možná leckoho (ne)překvapí.

Jaký sex je nejlepší?

„Osobně si myslím, že sex se stane příjemnějším, když se zbavíte strachu z plození dětí,“ prohlásila Naomi v minulých dnech na akci v Hampton Bay pro Daily Mail. „Jak se tomu jen říká… Zavřeno pro byznys. Otevřeno pro potěšení,“ rozesmála se herečka. Říká, že je mnohem lepší mít sex pro své vlastní potěšení než pro potěšení někoho jiného nebo ve snaze mít děti. Novináři se po této zpovědi nebáli zeptat ani na její oblíbenou sexuální polohu. Na to odpověděla: „Nahoře, dole. Aktuálně nejsem příliš vybíravá.“

Mít kvalitní sex a vztahy není vůbec jednoduché. Pro Naomi Watts je v tomto ohledu velmi důležitá komunikace a zároveň, jak říká, se lidé v páru nesmí bát ptát se jeden druhého na své potřeby. Obojí je jakýmsi klíčem k odemykání intimity a přímou cestou k vášni ve středním věku. „Pokud dokážete se svým partnerem mluvit, pokud dokážete být upřímní a vést opravdu autentický rozhovor a zbavit se pocitu trapnosti, je to skvělé.“

S manželem Billym Crudupem si užívá skvělý sex

Používala estrogenové náplasti

Dvojnásobná nominantka na Oscara zároveň odtajnila, že když s Crudupem začínala v roce 2017 randit, před sexuálními hrátkami používala estrogenové náplasti. „Byla jsem nervózní z toho, že je můj nový milenec uvidí. Proto jsem si je těsně před tím, než to začalo, sundávala a zbytek náplasti poctivě drhla.“ Když se mu ale přiznala, spadl jí ze srdce velký kámen. Crudup se jejím estrogenovým náplastím nepodivoval, byl prý 100% empatický. Od té doby už mu nic netají a oba si tak mohou užívat velmi kvalitního sexu.

Billy Crudup v ní probudil úplně novou stránku, o níž doteď vůbec netušila, že ji v sobě ukrývá. I proto je prý herečka šťastnější než kdy dřív. A je to na ní vidět. Doslova a do písmene září.

Podlehla trendu a dodnes toho lituje: Amanda Seyfried řeší své obočí, brzy ale bude zase in

Michaela Dočkalová / 27. 09. 2023

Fanoušci ve varu: Claudia Schiffer ukázala dokonalou postavu v bikinách

Michaela Dočkalová / 26. 09. 2023

Zdroj: pagesix.com

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM