Expres ráno /
Celý playlist
VIP

Kylie Minogue chystá dokument: Dlouhý a krvavý boj o práva vyhrál Netflix

Avatar photo Michaela Dočkalová
14. 06. 2024
Nechce se vám číst? Článek si můžete i poslechnout

Fanoušci Kylie Minogue jsou jako u vytržení. Popová zpěvačka podepsala se streamovací službou Netflix smlouvu na sedmimístnou částku. Bude natáčet dokumentární film o svém životě a zejména o své hudební kariéře. Dočká se stejného úspěchu jako dokument o Taylor Swift nebo to bude propadák jako v případě nového dokumentárního filmu o Lady Gaga?

Lady Gaga chystá revoluci: Na nové desce se prý ukáže, jak ji ještě neznáme

Michaela Dočkalová / 29. 05. 2024

Válka o hudební ikonu byla dlouhá a krvavá

Je tomu jen pár dní, kdy se v showbyznysových kuloárech začalo proslýchat, že Kylie Minogue podepsala s Netflixem smlouvu na dokument typu „fly-on-the-wall“. Jde o film či seriál, který tvůrci natáčejí v průběhu běžného fungování celebrity. Natáčejí její každodenní činnosti, doma, v práci i kdekoliv jinde. Smyslem je zachytit reálný život veřejně známých osob a nestylizovat je do nudných rozhovorů před kamerou. Šestapadesátiletá zpěvačka si v současné době užívá chvilky volna v Řecku. Nechce ale zahálet příliš dlouho. Proto se rozhodla upsat se k nové spolupráci. O dokument prý mělo zájem i vedení z Apple+ a Disney+, ale Netflix je podle všeho suverénně porazil. „Proběhla velmi vážná nabídková válka. Kylie měla neuvěřitelný život. Vždyť se stala popovou ikonou,“ uvedl zdroj blízký zpěvačce. „Má obrovskou fanouškovskou základnu, takže není pochyb o tom, že přiláká obrovské publikum. Nabídky šly vysoko,“ dodává zdroj v rozhovoru pro The Mirror. Natáčení by mělo začít už koncem letošního roku.

S loňským albem opět zabodovala

Kylie se stala známou už v roce 1985, kdy světlo světa spatřila australská televizní telenovela Neighbours. Pak začala zpívat a stala se popovou princeznou. Její tržby se vyšplhaly až k 80 milionům dolarům. Vydala 16 alb a 7 z nich obsadilo v prestižních žebříčcích první místo, a to včetně loňského alba Tension s megahitem Padam Padam. Jakmile album Tension vyšlo, pustila se zpěvačka do koncertní série v The Venetian Hotel Voltaire v Las Vegas.

Fanoušci jsou u vytržení a pláčou štěstím: Kylie Minogue září ve Vegas a udivuje svou skromností

Michaela Dočkalová / 28. 11. 2023
V lasvegaském The Venetian Hotel Voltaire australská hvězda absolvovala úspěšnou koncertní sérii

Užívá si luxusu

V minulém týdnu Kylie odletěla do Řecka a zúčastnila se i sobotního brunche a bazénové party módního domu Balmain, kterou uspořádal kreativní ředitel značky Olivier Rousteign. Brunch byl spojen s otevřením resortu One and Only Aesthesis, který leží nedaleko Athén. kylie se nechala zvěčnit hned na několika fotkách a vypadá na nich víc než spokojeně. Módní kritici ocenili především její žlutě tónované sluneční brýle a jemně rozvlněné vlasy v ombre stylu. Svou krásu podtrhla decentním make-upem, klasickými džíny a černým sexy topem. Ostatně taková je zpěvačka i ve skutečnosti, vždy svá a přirozená. Což by měl dokázat i chystaný dokument, na který se od minulého týdne těší celý hudební i televizní svět.

Kylie na akci značky Balmain

Je úspěšnou zpěvačkou i podnikatelkou: Jmění Kylie Minogue překonalo hodnotu 60 milionů liber

Michaela Dočkalová / 21. 03. 2024

Hvězdný zpěvák se v dokumentu ukázal ve zcela novém světle: Robbie Williams umí být křehký a citlivý

Michaela Dočkalová / 27. 11. 2023

Hudební filmy na obzoru: Své životopisy na stříbrném plátně dostanou Amy Winehouse, Michael Jackson, Bee Gees i Cher

Pavel Kučera / 11. 01. 2024

Zdroj: www.dailymail.co.uk

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM