Hudba na prvním místě / Music First /
Celý playlist
VIP

Miley Cyrus řeší rodinné problémy: Otec s matkou si nemohou přijít na jméno, sourozenci se rozdělili

Avatar photo Michaela Dočkalová
20. 06. 2024

Po svém otci Billy Rayovi toho Miley Cyrus zdědila víc, než si kdy myslela. Její rodina je narcisistická, jak sama říká, ani jí se tato vlastnost nevyhnula. Nesnaží se tímto svým vtipkováním jen zamaskovat problémy, které se v její rodině rojí jako houby po dešti?

Kylie Minogue chystá dokument: Dlouhý a krvavý boj o práva vyhrál Netflix

Michaela Dočkalová / 14. 06. 2024

Otec je jejím velkým vzorem

Interpretka hitu Flowers se nedávno objevila ve slavném pořadu Davida Lettermana, který je již k vidění i poslechu na streamovací platformě Netflix. Hvězdná zpěvačka před moderátorem neopomněla zmínit, že má se svým otcem společné „domýšlivé rysy“. Samozřejmě to ale prý myslí jen v dobrém. Její otec, americký zpěvák Billy Ray Cyrus je jejím velkým vzorem a ze všeho nejvíc se jí na něm líbí vztah k přírodě a že vždycky stojí nohama pevně na zemi. Zároveň ho obdivuje proto, jak se dokázal vypořádat se zážitky z dětství, kdy rozhodně neměl na růžích ustláno.

Miley Cyrus rekapituluje svůj život: O dosud nevyřčené příběhy se podělí s fanoušky na TikToku

Kristýna Ševčíková / 29. 08. 2023

Problémy začaly rozvodem 

Sama Miley též tvrdí, že to v dětství neměla jednoduché, ale na druhou stranu si prý neměla na co stěžovat. Měla jídlo, lásku a vyrůstala v krásném velkém domě. „Nic z toho můj táta neměl,“ zmínila zpěvačka. Stejně tak obdivuje i svou matku Tish, která ji vychovávala s láskou a pokorou. A ač už spolu její rodiče nejsou, pořád je neskutečně miluje. Billy se s Tish rozešel v roce 2022, téměř po 30 letech manželského soužití. Kromě Miley mají ještě další čtyři děti, dcery Noah a Brandi a syny Trace a Braisona. Billy má k tomu ještě se svou dávnou láskou Kristin Luckey syna Christophera.

Hořkosladká svatba

Přestože před pár dny ve zmíněné talkshow o svém otci mluvila s láskou a něhou a ještě vtipkovala, jak jsou prý oba sebestřední a příliš sebevědomí, už několik měsíců se mluví o tom, že je Mileyina rodina rozhádaná. Od té doby, co se její rodiče rozvedli, prý vedou rodinnou válku. Tyto spekulace se potvrdily i v době, kdy se její matka Tish vdávala za hvězdu seriálového dramatu Útěk z vězení Dominica Purcella. Tehdy se psal srpen 2023 a jejich rodina byla rozdělena vedví. Zatímco Miley a její sourozenci Brandy a Trace se veselky účastnili, sestra Noah a bratr Braison se v tento slavnostní den vůbec neukázali. Aby toho nebylo málo, šíří se zvěsti, že Noah měla mít s Purcellem pletky těsně předtím, než se dal dohromady s její matkou.

Tish, Braison, Noah, Billy Ray, Brandi a Miley v roce 2015, tedy v době, kdy rodina ještě držela při sobě

Jablka, která nepadla daleko od stromu

Redakce / 25. 03. 2021

Na Grammy si vzpomněla jen na matku

Únorové předávání cen Grammy na Mileyinu rodinu také nehodilo příliš dobré světlo. Při předávání těchto významných cen děkovala své matce, ale o otci nepadlo jediné slovo. A rodinné drama Cyrusových pokračuje i nadále. V minulém týdnu podal žádost o rozvod její otec Billy, který si loni v říjnu vzal hudebnici Johannu Hodges alias Firerose. Ač svůj Instragram plnil zamilovanými fotkami ještě v dubnu letošního roku, láska jim nakonec příliš dlouho nevydržela. Jestli za to ale mohou jeho děti, známo není.

Dům v Malibu jí shořel na popel, teď se vrací na místo činu: Miley Cyrus koupila luxusní vilu za 7,9 milionu dolarů!

Karin Šnýdrová / 01. 12. 2022

Poprvé se svlékla v 15, naštvala čínské pohlaváry a má ráda ženy i muže: Třicátnice Miley Cyrus a její skandály

Michaela Dočkalová / 23. 11. 2022

Tetování hvězd: Včelka Ariany Grande připomíná tragédii, Emma Stone má ozdobu od Paula McCartneyho

Radek Honc / 25. 05. 2023

Zdroj: pagesix.com

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM