Expres FRESH! /
Celý playlist
Hudba

Nová hudba: Skyline lákají na nové album i velký koncert, Beabadoobee představuje čerstvou desku, australské duo pokračuje v krasojízdě

Avatar photo Michal Plšek
14. 08. 2024
Nechce se vám číst? Článek si můžete i poslechnout

Čeští pionýři taneční hudby Skyline chystají už devátou desku, která bude ale první pro zpěvačku Nvtvlie. Vyjde v září a ještě předtím stihne pětice odehrát koncert na pražské Občanské plovárně. Do Prahy se chystá i australská dvojice Royel Otis, která patří k nejvýraznějším nováčkům indie scény. Svá nová alba propagují i písničkářky Beabadoobee a Gracie Abrams. Do našeho playlistu míří i společný singl tří výrazných jmen taneční hudby. 

Fenomenální Taylor Swift se loučí s Evropou: Nechává za sebou peníze, slzy štěstí i deprese

Barbara Hacsi / 19. 08. 2024

Sonny Fodera & Jazzy & D.O.D – Somedays

V téhle hitovce se spojila hned tři významná jména současné taneční scény. Australský dj a producent Sonny Fodera, irská zpěvačka a skladatelka Jazzy a britský DJ a producent Daniel O’Donnell známý jako D.O.D. 

Gracie Abrams – Close To You

Čtyřiadvacetiletá americká zpěvačka a skladatelka na sebe upozornila předskakováním Taylor Swift a Olivii Rodrigo. Na konci června vydala své druhé album s názvem The Secret Of Us, ze kterého pochází i tento úspěšný singl.

Neposedná Charli XCX: Z teenagerské hvězdičky se stala výraznou osobností světového popu se sklony k aktivismu

Carlito Brigante / 02. 08. 2024

Skyline – Sorry Not Sorry

Domácí Skyline vydají už v září své deváté řadové album s názvem Superpowers, které bude první s novou zpěvačkou Natálií Míšovou aka Nvtvlie. Tohle je z alba nejnovější singl. Ještě před vydáním nové desky pak stihnou odehrát velký letní koncert, a to 21. srpna na pražské Občanské plovárně v rámci série Prague Open Air.

Jakub Bína aka MC Jacob: Na další zastávce mě čekala smrt

Redakce / 08. 09. 2021

Beabadoobee – Ever Seen

Filipínsko-britská písničkářka vydala minulý týden své třetí album s názvem This Is How Tomorrow Moves, na kterém podle hudebních kritiků „dospěla“. Na serveru Metacritic má slušné souhrnné hodnocení 78/100. Tohle je z alba, na kterém spolupracoval i legendární producent Rick Rubin, další singl.

Royel Otis – Claw Foot

Australské duo Royel Maddell a Otis Pavlovic neboli Royel Otis patří k nejvýraznějším letošním nováčkům na světové indie scéně. Tohle je další singl z jejich letošního debutu Pratts & Pain. V rámci tour k albu se pak zastaví i v Česku. Zahrají 9. listopadu v pražském Lucerna Music Baru, kam byl koncert pro velký zájem přeložený z původně oznámeného Rock Café.

Fenomenální Taylor Swift se loučí s Evropou: Nechává za sebou peníze, slzy štěstí i deprese

Barbara Hacsi / 19. 08. 2024

Požehnání i prokletí: Debutový hit Narcotic vystřelil Liquido ke hvězdám, nikdy ho ale nepřekonali

Soňa Pokorná / 14. 08. 2024

Nejotravnější písně: Kočka s duhou u zadku, šílený žabák nebo sovětský baryton aneb Poslech jen na vlastní nebezpečí

Pavel Kučera / 08. 08. 2024
Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM