Expres Drive /
Celý playlist
VIP

Hubnutí, přibírání i stesk po rodině: Orlando Bloom kvůli roli málem zemřel

Avatar photo Michaela Dočkalová
03. 10. 2024

Někteří herci jsou schopni za svou roli téměř položit život. Jedním z nich je i anglická filmová hvězda Orlando Bloom, který si v jednu chvíli při natáčení thrilleru The Cut myslel, že skutečně zemře. Musel drasticky zhubnout a pak zase rychle nabrat. Není divu, že mu tělo mu začalo vypovídat službu. 

Nová spolupráce v nostalgickém stylu: Beyoncé pro krále denimu oživila ikonickou reklamu z 80. let

Klára Kišová / 02. 10. 2024

Drastická dieta, pak přibírání

Snímek The Cut měl premiéru na začátku září na mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. K nám zatím sice ještě nedorazil, ale už teď o něm víme jedno – hlavní hrdina Orlando Bloom si při jeho natáčení sáhl na samotné dno. Při premiérovém uvedení snímku herec novinářům řekl, že si myslel, že skutečně zemře. „Byl jsem neskutečně unavený,“ prozradil Orlando, který ve filmu ztvárňuje bývalého zápasníka, který se snaží za každou cenu dostat zpátky do ringu. I když ho to může stát život. A to i v reálném životě.

Tuňák a okurka

„Poslední tři týdny předtím, než jsme začali natáčet, jsem jedl jenom tuňáka a okurky,“ nechal se slyšet Orlando. Film musel začít natáčet s tím, že bude skutečně jenom kost a kůže. A při natáčení zase musel rychle přibrat. Jeho extrémní fyzické proměny si samozřejmě všimla i jeho dlouholetá partnerka, popová hvězda Katy Perry. „Byla úplně v šoku,“ prohlásil herec. Po premiéře filmu se dokonce rozplakala, protože věděla, kolik sil jejího milovaného partnera příprava na roli i samotné natáčení stálo, a čím vším si musel projít.

Otevři své srdce ze skla, je v něm groove: Písně o nejdůležitějším lidském orgánu mají v diskografii Madonna, Blondie, Bruce Springsteen i Nirvana

Pavel Kučera / 30. 09. 2024

Bez rodiny byl nikdo

Natáčení však nebylo náročné jenom pro jeho tělo, ale také psychiku. Když byl příliš hubený, byl po fyzické i psychické stránce extrémně slabý. A když zase přibíral, musel doslova a do písmene bojovat, aby se nezhroutil. Ke všemu se mu stýskalo po Katy i jejich společné čtyřleté dceři Daisy Dove. Bez rodiny si připadal sám a opuštěný. Vůbec netušil, jestli zvládne film dotočit. Ale podařilo se to a z The Cut údajně bude jeden z nejlepších filmů letošního roku. Datum české premiéry však stále stanoveno není, a tak si budeme muset na výsledek ještě chvíli počkat.

Tři premiéry v jednom roce

Není to však jediná premiéra, kterou Orlando Bloom letos zažil. Hlavní roli si zahrál i ve filmu Pravá ruka pomsty, jenž měl premiéru v únoru. A ještě ho podle všeho čeká uvedení thrilleru Icarus Factor režiséra Rogera Donaldsona, který má na svém kontě filmy jako Třináct dní, Rozpoutané peklo nebo Vendeta.

Spadl ze třetího patra i z koně a stal se jedním z nejlepších herců své generace: Orlando Bloom slaví narozeniny

Kristýna Ševčíková / 13. 01. 2023

Vlasy, kila, život: Herci, kteří pro dokonalé ztvárnění role obětovali opravdu hodně

Kristýna Ševčíková / 06. 08. 2024

Nabrat, nebo shodit desítky kilogramů? Pro herecké hvězdy žádný problém, riskovaly ale zdraví

Kristýna Ševčíková / 03. 10. 2022

Ryan Reynolds bojuje s úzkostí, Selena Gomez je bipolární, Kit Harrington zvažoval sebevraždu: Celebrity upozorňují na nutnost mluvit o duševním zdraví

Kristýna Ševčíková / 06. 10. 2022

Zdroj: pagesix.com

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM