Expres ráno /
Celý playlist
VIP

Přitažlivý outfit s tisíci krystalů: Sabrina Carpenter zahájila turné v prádle na míru

Klára Kišová
30. 09. 2024
Nechce se vám číst? Článek si můžete i poslechnout

Sabrina Carpenter, zpěvačka známá hity Espresso, Taste nebo Please Please Please, zahájila své turné Short ‘n Sweet v Columbusu, kde předvedla prádlo na míru od Victoria’s Secret. 

Nová hudba: Fontaines D. C. aspirují na album roku, Jamie xx se spojil se spoluhráči z kapely, domácí teepee pokřtí novou desku

Radek Bureš / 25. 09. 2024

Tento fascinující outfit navržený ve spolupráci se stylistou Jaredem Ellnerem je charakterizován hravou pin-up estetikou, která zahrnuje korzety a body. Na prvním koncertu turné zpěvačka předvedla růžové bezramínkové body ozdobené neuvěřitelnými 150 tisíci krystalů Swarovski. Jeho vytvoření trvalo 140 hodin, detaily zahrnují jemné květinové vzory ze 70. let a otisk rtěnky těsně pod levým bokem.

Billie Eilish vede fanoušky k ekologii: Na její koncerty půjdeme pěšky s rostlinným jídlem v ruce

Klára Kišová / 27. 09. 2024

Celkový styl doplnil účes, peříčkové třásně a jemně růžové líčení. Toto vystoupení znamenalo teprve začátek Sabrinina turné, během kterého se očekává odhalení dalších outfitů. Zpěvačka se již dříve objevila na významných akcích, například na MTV Video Music Awards, jiných oslnivých kouscích od Victoria’s Secret. 

Zpěvaččin styl si pohrává s ženskou estetikou, což ji staví na pozici módní ikony pro generaci Z. Přípravy na módní show Victoria’s Secret 2024 se teprve rozbíhají, ale Sabrina Carpenter už se obléká, jako by 15. října mohla vyrazit na molo mezi andílky. 

Šaty po Madonně a polibek po vzoru Britney Spears: Sabrina Carpenter vzdala hold popovým ikonám

Klára Kišová / 16. 09. 2024

Vládkyně léta v roli modelky: Focení v prádle od Kim Kardashian si Charli XCX užila

Klára Kišová / 20. 08. 2024

Seriálová Samantha je přitažlivá jako nikdy dřív: Kim Cattrall nafotila kampaň v prádle, proti věku bojuje všemi prostředky

Michaela Dočkalová / 13. 11. 2023

Lizzo představila svou značku prádla, bombarďáky nečekejte

Redakce / 19. 04. 2022
Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM